Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie


Paardebloem pluisREBIRTHING:
LOSLATEN VAN SPANNINGEN,
CONTACT MAKEN MET JE DIEPE ZELF

Datum: 20 januari 2020
19.30 – 21.30
Welkom vanaf 19.15 u. zodat we stipt kunnen starten.
Docente: Els Peeters
Bij de intensieve droge ademhalingstechniek gaan we al liggend snel, kort en oppervlakkig ademen. Deze eenvoudige maar krachtige techniek is heel doeltreffend om spanningen en trauma’s los te laten. Je gaat naar de originele blokkade en kan deze zo transformeren. Het resultaat is dat je je licht, vrij en in balans voelt.
Als getrainde practitioner (Sundoor met Peggy Dylan) loods ik je op een veilige manier door dit natuurlijke proces. Wanneer je deze techniek regelmatig toepast, verdiep je je verder op het vlak van gezondheid, geluk, succes en creëer je rust in je hoofd. Adem je mee met www.creawiel.be?

Meebrengen: een matje, een deken, je draagt best makkelijke losse kleding.
Graag een seintje voor 15 januari bij deelname. Het aantal plaatsen is beperkt tot 6.
Om een plekje te reserveren bel je naar 0496671907 en stort je 25 Euro op
CREAWIEL BE60 7380 4141 4170 (naam en datum rebirthing).

Locatie: Atelier Creawiel - Kerkhofstraat 21 - 3110 Rotselaar
(Wandel voor de garage links de tuin in en volg het pad tot aan het houten gebouw.)

 

 

 

 


papegaaiWORKSHOP 'DE MACHT VAN HET ZWIJGEN'

Datum: woensdag 12 februari 2020
Docent: Wouter Desmet
Spreken helpt, zegt men wel eens. Maar wat als er geen woorden zijn? Of als je er geen woorden voor wil vinden? In psychotherapie is niet spreken minstens zo belangrijk. Er zijn redenen om niet te spreken. Redenen om niet te voelen. Redenen om niet te bewegen. In de macht van de stilte gaan we samen op zoek naar manieren om op eigen tempo te spreken of te zwijgen.

Locatie: Kastanjehof - Ganzendries 65 - 3212 Pellenberg

 

 

 

 

 


TarotkaartenWORKSHOP 'TAROT'

Data: 14 - 15 maart 2020
9.30 – 15.00 (14 maart)
9.30 – 16.00 (15 maart)
Docent: Derek Bain
Zin om op een intuïtieve manier aan de slag te gaan met de wijsheid van de Tarot? Tarot vindt haar oorsprong in een ver verleden van symboolsystemen, mythologieën en filosofieën. De Tarot kan in onze persoonlijke beleving de toegang zijn tot een wereld van beelden, gevoelens en gedachten. Daarom vond Els het een absolute must om Derek Bain naar België te halen. Zij leerde Derek kennen tijdens haar training Spiritual Leadership in Schotland de afgelopen twee jaar.

Taal van de workshop: zeer toegankelijk Engels
Deelnameprijs: 145 Euro
Locatie: Huis Van Ida, Brusselsestraat 141, 3000 Leuven
Meer info en inschrijven kan via www.creawiel.be.

 

 

 


WORKSHOP MICROBIOOM touw

Wordt opnieuw ingepland in de herfst.

Datum: woensdag 18 maart 2020
19.30 - 22.00 u.
Docent: Pieter Lanoye
De kennis van de darmflora neemt indrukwekkend toe. Net als bloedgroepen herkennen we verschillende floratypes met hun specifieke problemen en voordelen. De relatie tussen hersenen en darmfunctie wordt duidelijker. Op die manier gaat er een nieuwe wereld open die enorme toekomstperspectieven biedt voor sport, preventie en geneeskunde.
We proberen een inkijk te geven in deze wondere wereld.

Locatie: Kastanjehof - Ganzendries 65 - 3212 Pellenberg

 

 

 


waterbladDETOXDAGEN

Wordt opnieuw ingepland in de herfst omdat dit ook een ideale periode is om te zuiveren.

Datum: 18 - 19 - 20 maart 2020
10.00 - 16.00 u.
Docenten: team Synergeia
Omvat één van je goede voornemens een grondige reinigingsbeurt van je lichaam en geest en tijd maken voor jezelf? Tijdens deze 3-daagse workshop helpen we jou en de rest van de groep op een gezonde, verantwoorde manier bij je zuiveringsproces. We bieden jou een mild, evenwichtig aanbod voor lichaam en geest. Zo kom je meer te weten over reinigende voeding en over energetisch reinigen. Daarnaast leer je hoe je bepaalde organen kan reinigen en versterken. Verwacht je bovendien aan meditatie, een wandeling in de natuur, een voetmassage en een oorkaarssessie. Je deelname aan de les “Microbioom” is inbegrepen in de deelnameprijs.

Prijs: 250 euro, middagmaal inbegrepen..
Je inschrijving wordt definitief bevestigd na storting van een voorschot van 50 Euro op rekening BE40 7340 2787 3563 met vermelding voorschot deelname detoxdagen 18-19 en 20 maart.
De plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers. Wees er dus tijdig bij om een plekje te reserveren.

Locatie: Synergeia - Kapelstraat 52A - 3212 Pellenberg

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.