Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Wordt stopgezet tot en met de paasvakantie .
We herstarten op di 21 en 28 april, tenzij er nieuwe maatregelen komen.

In mei en /of juni zullen we in overleg 3 nieuwe data zoeken.
Hou jullie goed en oefen er maar op los.

10- 17- 24 en 31 maart 2020, 21 en 28 april 2020 van 19u30 tot 22 u

Plaats: Centrum Synergeia, kapelstraat 52 A te Pellenberg

Een praktische cursus voor iedereen die zichzelf en anderen wil verder helpen.Rug

Hierbij vertrekken we steeds vanuit de energie die de botstructuur bevat. Door een zachte techniek worden de gewrichten open gemaakt zodat de energie uit de botten vrij komt. Die energie wordt aangeboden aan de organen en emotionele velden via het leggen van bepaalde verbindingen op het lichaam en het neutraliseren van energie in meridianen.

De relatie tussen spanning in het leven en spanning in het lichaam is gekend. De gevolgen hiervan zijn niet echt comfortabel. Er is trouwens een verband tussen de verschillende systemen in het lichaam en wat ze aan informatie opslaan. Pijn, verdriet, angst, stress, frustratie,… Onze spieren ‘bundelen’ deze spanningen.  
In de cursus gaan we dieper in op het ontspannen van de spieren en het meer veerkrachtig maken van de pezen met behulp van de botenergie. Al snel resulteert dit in diep los laten van spanning, ook in de organen en de emoties.

Alle contacten gebeuren op de kleding en het oefenen doen we op elkaar. Geen voorkennis vereist.
Medisch advies blijft noodzakelijk bij gezondheidsproblemen.

Docent: Huget Van Hassel

Bijdrage: 250 euro met syllabus.
Gelieve voor een vlotte organisatie voor 25 feb een voorschot van 100 euro te storten op BE20 775-5919848-56 en een seintje te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. — 016/449.526. Het resterend saldo wordt bij aanvang van de reeks betaald.
Locatie: Synergeia Kapelstraat 52 A Pellenberg 

Download hier de flyer van Qi en Qi massage

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.