Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Archief voorjaar 2018

Qi Massage op de botstructuur :

Qi is het centrale principe in de oosterse visie op gezondheid en welzijn. Men ziet Qi als de essentiële kracht die leven schenkt (levenskracht) en waarvan de mentale, fysieke en spirituele gezondheid afhangt.

Wanneer er zich blokkades in het energetisch systeem voordoen, kan dit de gezondheid en het welzijn beïnvloeden. Tijdens een Qi massage worden de gewrichten zorgzaam open gedraaid om de energieblokkades los te maken.

De energie die zich in de botten bevindt speelt een belangrijke rol bij deze techniek. Wanneer deze  energie gestimuleerd wordt kan ze door de open gewrichten heen opgeslagen energie weer vrij maken.In het basispakket werkt men enkel op de botten om daar energie tot stroming te brengen. Hierdoor kan het skelet en de omgeving weer beter in balans komen.                             

                            Dinsdag  6,13, 20 en 27 maart, 17 en 24 april van 19u30 tot 22 u.
                            Plaats: Centrum Synergeia, kapelstraat 52 A te Pellenberg.
 
                            Begeleider: Huget Van Hassel
                            Info en inschrijvingen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                            Tel: 016/44.95.26 of 0498/82.41.88

Download de "Qi massage op de botten" folder

 

OORKAARSSESSIE:

Huget en Chris

De oorkaars is een oeroude warmtebehandeling die in vele oude culturen bekend was als reinigingsritueel. Het is een handgemaakte holle kaars uit bijenwas die langzaam smeult, warmte uitstraalt en een aangenaam en rustgevend geruis in het oorkanaal doet galmen. De natuurlijke vibratie op het trommelvlies verhoogt de doorbloeding van de gehoorgang en stimuleert plaatselijke zenuwuiteinden of zenuwpunten. Dit werkt stimulerend op de energiebanen.
Een oorkaarssessie zorgt voor een zalig, weldadig en rustgevend effect, maar vooral voor een gevoel van welzijn en verlichting in het hoofd, de oor- en neuszone.
                    Voorafgaand masseren we het oor en het gebied errond.

    Woensdag 28 februari van 20u tot 22 u

Locatie: Centrum Synergeia, kapelstraat 52 A, Pellenberg

    Bijdrage: 40 euro, 2 oorkaarsen inbegrepen
                                            

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.