Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie
Het centrum betrekt meerdere zorgverstrekkers en werkvormen in jouw geïntegreerde behandelings- en begeleidingsproces:
  • Samenwerking met medici (klassieke geneeskunde,  homeopathie,  kruidengeneeskunde, E.A.V. ,orthomoleculaire geneeskunde,  homotoxologie, e.a.)
  • Paramedische behandeling: kinesitherapie, osteopathie, manuele therapie, Voedingsadvies.
  • Individuele of groepsmatige begeleiding : psychotherapie, Brainspotting-traumaverwerking,
  • Individuele of groepsmatige energetisch werk: Tai Chi , Qi massage,  relaxatietherapie en Brain-Gym.
  • Preventieve ondersteuning door cursussen, mediatheek, voordrachten, seminaries, ...
  • Nazorg (check-up, advies, feedback, ...),
  • Doorverwijzing naar meer gespecialiseerde behandelvormen buiten het centrum: medische, psychiatrische, paramedische, psychotherapeutische, complementaire therapieën of zelfhulpgroepen.

Waarom een initiatief als Synergeia ?

In de praktijk consulteren patiënten vaak allerhande therapeuten en ondergaan verschillende therapieën in de hoop een oplossing of begeleiding te vinden voor hun probleem. Het is niet steeds duidelijk wat de beste aanpak is voor sommige aandoeningen. Soms komt men ondanks allerhande onderzoeken en behandelingen niet tot een bevredigend resultaat van de problematiek. 
Synergeia jouw Centrum voor Complementaire Therapie probeert een antwoord te bieden voor de aandoening in haar geheel, door interdisciplinair overleg en door een multidisciplinaire aanpak.
Op regelmatige basis is er overleg tussen de therapeuten, indien gewenst door patiënt.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind u in onze privacy policy.