Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Huget Van Hassel

Na een pedagogische opleiding werkte ik 15 jaar als vormingswerker.
(coördinatie kansarm jeugdhuiswerk – coördinatie alfabetiseringswerk).
Deze periode volgde ik tal van opleidingen over coaching, gesprekstechnieken, groepsdynamica,…

Eind de jaren tachtig begon ik intensief met Tai Chi trainingen bij Maria Van Orshoven, San Gee Tam, Mantak Chia en Stevanovisch.

In de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg volgde ik de opleiding shiatsu en verschillende massagetechnieken.

Begin de jaren negentig bouwde ik een praktijk uit als Tai Chi instructeur en relaxatietherapeut en gaf ik opleidingen o.a. als gastdocent in verschillende vormings- en onderwijsinstellingen zoals CVO Leuven – Orangerie Diest, HUB – Odisee Brussel, … en over de grens (Frankrijk en Oostenrijk) in centra voor lichaamswerk.

 

 

 

 Ik vervolmaakte me in:

Tai Chi
Qi gong
Qi massage
Brain Gym
Coaching van jongeren en jongvolwassenen


Verder ben ik gefascineerd door de energie van de mens en zijn omgeving: Wat is energie? Hoe ervaar je dat zelf? Hoe kan je je energie leren managen vandaag de dag? Preventief en curatief ivm burn-out, herstel, welzijn.
www.methartenziel.be

loading...
  Therapie-aanbod

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.