Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Chantal DujardinIk ben orthomoleculair voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider. Een gezondheidsbegeleider bekijkt de mens in zijn geheel en kan afhankelijk van de noodzaak van de persoon en de oorzaak van de klachten putten uit verschillende methoden zodat de begeleiding altijd gepersonaliseerd is.

Zo geef ik orthomoleculair voedingsadvies, advies voor kruiden en voor natuurlijke voedingssupplementen. Bij emotionele klachten - ook bij kinderen- kunnen Bachbloesems verlichting brengen.

Dieptemassage of Deep Tissue Massage is een massage die de oorzaak van acute of chronische pijnklachten aanpakt.

Voetreflexologie is een eeuwenoude techniek die afhankelijk van de druk en techniek op verschillende niveaus van het lichaam kan inwerken zoals organen, botten, spieren maar ook op het hormonale systeem, het lymfesysteem of zelfs energetisch kan werken.

Daarnaast is een gezondheidsbegeleider ook een luisterend oor en kan je ook bij mij terecht voor gespreksbegeleiding. Vanuit persoonlijke interesse volgde ik de driejarige opleiding klassieke homeopathie waarbij ik nog steeds deelneem aan supervisiemomenten bij Dr Fons Vanden Berghe. Vanuit mijn passie voor het gezond ontwikkelen van kinderen specialiseerde ik me verder tot BrainQ® ADHD-therapeut en MyMind®-trainer voor kinderen met ADHD/ ASS en hun ouders.

Voor meer informatie ga naar www.chantaldujardin.be

 

Pieter Lanoye
Huisarts sinds 1983. Bijkomende opleiding acupunctuur in 1989. Hij volgde Chinese fytotherapie bij Dr Sun, Kapchuk, Jeremy Ross in 1992. Verdere bijscholingen in orthomoleculaire geneeskunde en westerse fytotherapie. In 2007 voltooide hij de opleiding homotoxicologie aan de staatsuniversiteit van Milaan en vervolmaakt zich in symptomatische homeopathie Unda.
Chris Cockx
Als psychiatrisch verpleegkundige heb ik ruime werkervaring binnen de psychiatrie, bejaardenzorg en gehandicaptenzorg. De functies waarin ik werkzaam ben geweest zijn divers.
Huget Van Hassel
Na een pedagogische opleiding werkte ik 15 jaar als vormingswerker. (coördinatie kansarm jeugdhuiswerk – coördinatie alfabetiseringswerk). Deze periode volgde ik tal van opleidingen over coaching, gesprekstechnieken, groepsdynamica,… Eind de jaren tachtig begon ik intensief met Tai Chi trainingen...
Wouter Desmet
Ik ben een groot deel van mijn leven bezig geweest met spel, theater en voordracht. Samen met mijn interesse in mensen en de wil om mensen die vast lopen in hun leven te helpen, was de stap naar de opleiding dramatherapie in Nederland snel gezet.
Els Peeters
Meer dan 25 jaar werkte ik als leerkracht met kinderen. Nu begeleid ik, na diverse opleidingen te hebben gevolgd, kinderen, jongeren en volwassenen die het om welke reden dan ook, moeilijk hebben.
Jörgen Quaghebeur
Osteopaat MSc. DO, PhD. Med. Sci. die zich vervolmaakte in neurodynamische behandeling, manuele neurotherapie, applied kinesiology, orthomoleculaire wetenschappen, bekkenbodem- en pelvische reëducatie.
Ann Lannoye
Ann Lannoye studeerde algemene geneeskunde en stapte daarna in de zorgsector. Van hieruit werd haar interesse voor preventie en aandacht voor voeding aangewakkerd en begon ze verschillende opleidingen in binnen-en buitenland.
Chantal Dujardin
Ik ben orthomoleculair voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider. Een gezondheidsbegeleider bekijkt de mens in zijn geheel en kan afhankelijk van de noodzaak van de persoon en de oorzaak van de klachten putten uit verschillende methoden zodat de begeleiding altijd gepersonaliseerd is.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.