Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie

Nieuwsbrief september 2018

Beste nieuwslezers,

Hopelijk heb je kunnen genieten van de heerlijke, zomerse dagen en voldoende tijd kunnen maken voor rust, ontspanning en het hoofd leegmaken.
Voor de meesten onder ons staat er een nieuw werkjaar voor de deur. Ook voor ons.

We hebben de afgelopen zomer niet stil gezeten. Na een teamweekend brainstormen zijn we volop bezig met nieuwe uitdagingen.

  • We willen onze complementaire samenwerking nog meer afstemmen op elkaar en op de patiënt, door het toepassen van nieuwe ontwikkelingen.
  • We willen dit werkjaar ook meer tijd maken om aan preventie te doen. Preventie op maat, via informatieve lessen en cursussen.

Pieter en zijn team blijven intensief bijscholen en we willen deze nieuwe kennis doorgeven aan jullie. Immers, we begrijpen steeds beter het effect van omgevingsfactoren zoals voeding en stress op de EXPRESSIE van onze genen (Epigenetica). Deze omgevingsfactoren kunnen alleen door de patiënten zelf ingevuld worden.  Daarom is het van het allergrootste belang dat iedereen die met gezondheid bezig is  deze mechanismen begrijpt. Zo kan je zelf bondgenoot worden in het verbeteren van uw gezondheid, of nog beter, vroegtijdig aan echte preventie doen.

Hiervoor dus onze lessenreeksen: “ Deep learning “, inzichten vanuit de verschillende invalshoeken waar onze therapeuten sterk in zijn. Zowel technisch als praktisch: orthomoleculair, epigenetisch, osteopatisch, klinische inzichten, tai chi, braingym, brainspotting, voeding, bewegen….

Ook jullie inbreng blijft belangrijk. Suggesties of verzoeken zijn meer dan welkom.

Onze vernieuwde werking en programma willen we dan ook met plezier aan jullie voostellen op WOENSDAG 24 OKTOBER  om 19u30, hier in ons centrum.

Je bent alvast welkom op de informatieve les over Tai Chi op donderdag 27 september in het genadedal te Kessel-Lo ( zie bijlage).

Vanaf januari 2019 herstarten de informatieve lessen en cursussen.

Meer nieuws kan je vinden op de website en weldra ook op onze Facebookpagina.

Indien je graag aansluit zou het fijn zijn om je aanwezigheid op voorhand te melden via het contactformulier op de website, via mail of telefonisch via het onthaal.

 

 

Vriendelijke groeten vanwege het ganse team

Chris, Pieter, Huget, Jörgen, Ann, Wouter, Els en Ilse 

Chris Cockx

Onthaal Synergeia

Kapelstraat 52 A, 3212 Pellenberg 

www.synergeia.be

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Inschrijven nieuwsbrief

Wens je de nieuwsbrief niet langer te ontvangen, geef dan een seintje, dan verwijderen wij je uit ons bestand.
Gegevens aanpassen, in- of uitschrijven kan via het contactformulier www.synergeia.be

Archief nieuwsbrief

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.