Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

Integratieve massage combineert  3  verschillende massagevormen tot een vloeiend geheel,aangepast aan de noden van het moment, zodat er een massage op maat ontstaat:

  1. Dynamische massage brengt je lichaam in beweging door zachte ritmische  , vloeiende bewegingen. Je doezelt heerlijk weg terwijl alle cellen van je lichaam aandacht krijgen waardoor blokkades minder worden en je energie vrijer kan stromen. Het heeft een positieve werking op spieren en gewrichten, spanning en stress. Dynamische kan ook met de kleren aan.
  2. Intuïtieve massage is een zachte massage met olie  met bijzondere aandacht voor wat je lichaam op dat moment nodig heeft .Er wordt gemasseerd vanuit het gevoel. Daarbij maakt ik gebruik van grote strijkingen en diepere knedingen die de huid en spieren uitnodigt om spanningen los te laten.
  3. Polariteitsmassage brengt je energiestroom meer in balans. Hierdoor kan de levensenergie in je lichaam vrijer gaan stromen. Door een plek waar veel energie is te verbinden met een plek met minder energie, kan het weer gaan stromen . Dit doe ik door mijn handen  zachtjes op verschillende plaatsen van het lichaam te leggen. Ook al je er niet in geloofd is het een mooie afsluiting van de massage.

Therapeut Chris Cockx

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.