Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

Heppiemassage werd door Helen Lodder van Massageconcept International ontworpen voor kinderen met autisme, maar is ook heel bruikbaar voor kinderen met AD(H)D of het syndroom van Down, voor hoog sensitieve kinderen of zij die moeilijk inslapen, snel en vaak boos worden of zich slecht in hun vel voelen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen baat hebben bij deze massage. De massage wordt stapsgewijs en gestructureerd opgebouwd en afgesteld op de behoeften van het kind/persoon zelf (diepe drukmassage, strijkmassag en hand- en voetmassage). Hierbij maak ik gebruik van aromatherapie en helende stenen.


Diepe Druk:
Ik  oefen systematisch en repetitief  druk uit op de spiergroepen en gewrichten.

Strijkmassage:
Ik pas gestructureerde strijkbewegingen toe over het hele lichaam, in eerste instantie over de kleren heen.  In een later stadium kan deze massage ook op de blote huid gebeuren met aangepaste aromatische olie.

Hand- en voetmassage
Deze gebeuren  met aangepaste aromatische olie.
Er worden drie soorten aromatische oliemengsels gebruikt met telkens een daarbij horende steen: “ Lekker slapen”, “ voetjes op de grond” en “zonnetje in je hart”.

Therapeut Chris Cockx

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.