Synergeia
Centrum voor Complementaire Therapie
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

beautiful flowers

​Bach Bloemen Remedies zijn een natuurlijke methode om emoties weer in evenwicht te brengen. Het zijn fijnstoffelijke energieën van wilde bloemen,  struiken en bomen.
 
Ze werden in de jaren 30 van de vorige eeuw ontdekt door de Engelse arts Dr. E. Bach. Hij stelde vast dat ze mensen kunnen helpen om zich bewust te worden van gemoedstoestanden of houdingen die hen op termijn ziek kunnen maken of daarentegen weer in balans kunnen brengen.

De bevindingen van Dr. Bach werden de laatste jaren ook bevestigd door wetenschappelijk onderzoek op gebied van de psycho-neuro-immunologie (PNI), dat aantoont dat onze gedachten en emoties een invloed hebben op onze lichamelijke conditie.

Bach Remedies kunnen helpen bij emoties als angst, verdriet, onzekerheid, onrust, gebrek aan zelfvertrouwen, schuldgevoel, piekeren, zorgen …  In die zin kunnen ze ook een weldadige ondersteuning bieden bij relatie- of opvoedingsproblemen, bij het verwerken van ziekteprocessen of moeilijke omstandigheden zoals problemen op school of op het werk, echtscheiding, het verwerken van trauma of verlies…
Vooral voor kinderen zijn Bach Bloesems uitermate geschikt.

Therapeute: Ilse ​Scheirlinckx           Haar website: www.vitalinckx.be

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.