Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer
here is no life without breath-
the more we breathe, the more life force and energy we take in


‘Bewust’ ademhalen wordt al eeuwen beoefend in verschillende culturen om te helen, om je beter in je vel te voelen en om je bewustzijn te veranderen.
Het is een hele krachtige manier om de realiteit te veranderen, om kracht te geven aan onze intenties en om onze energie te verhogen en klaarheid te verschaffen.
Tijdens een ademhalingssessie leer je bewust ademhalen om blokkades op te lossen. Na een ademhalingssessie voel je je energetisch sterker.
Ademwerk is één van de oudste en meest geëerde methode voor transformatie en psychisch welzijn. Al eeuwen wordt deze techniek gebruikt om negatieve patronen te helen, diepe harmonie te creëren, spirituele connectie te verdiepen en om vreugdevol in het leven te staan.
 
Therapeut: Els Peeters

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.