Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie - Een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapie├źn.
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapie├źn.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

Op uw site zijn enkele veelgebruikte modules al vooraf ingesteld. Dit zijn:

  • Afbeelding module, waarin de afbeelding onder het menu. Dit is een aangepaste module die u kunt bewerken om de afbeelding te wijzigen.
  • Meest gelezen berichten, waarin artikelen gebaseerd op het aantal keren dat ze zijn gelezen.
  • Oude artikelen, waarin artikelen per maand.
  • Syndicaat, waarmee uw lezers uw berichten in een nieuwsreader kunnen lezen.
  • Populaire tags, die wordt weergegeven als u tags in uw artikelen gebruikt. Voer een tag in het veld 'Tags' bij het bewerken.

Elk van deze modules heeft vele opties die u met in 'Modulebeheer' in uw sitebeheer kunt uitproberen. Bij het bewegen van uw muis over een module selecteert u het bewerkingspictogram wat u brengt in het bewerkscherm van die module. Sla elke module die u bewerkt altijd op en sluit hem.

Joomla! bevat ook vele andere modules die u in uw site kunt integreren. Als u uw site ontwikkelt kunt u meer modules toevoegen die u kunt vinden op de Joomla Extensions Directory.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind u in onze privacy policy.