Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

Uw startpagina is ingesteld om de vier meest recente artikelen uit de categorie-blog in een kolom weer te geven. Daarnaast zijn er links naar de 4 volgende oudere artikelen. U kunt deze aantallen wijzigen door, in uw sitebeheer - op het tabblad van de blog-, de instellingen van de opties te bewerken. Er is een link naar uw sitebeheer in het bovenste menu.

Gebruik, als u uw blogbericht wilt opsplitsen in twee delen -een inleiding en een afzonderlijke volledige pagina, de knop 'Lees meer' om een afbreking in te voegen.

Op de volledige pagina ziet u zowel de inleidende tekst als de rest van het artikel. U kunt, indien gewenst, de instellingen aanpassen om de inleiding te verbergen.

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.