Synergeia

Centrum voor Complementaire Therapie - Een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Synergeia heeft een klare kijk op Welzijn en Gezondheid
Het centrum richt zich op de gezondheid en het welzijn van de mens in zijn geheel: zowel fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, sociaal als spiritueel.
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Visie<br />
Waar staan we voor? Wat is onze missie?
Lees meer
Thera-<br />pie
Synergeia beschikt over een divers aanbod van therapieën.
Lees meer
Activi-<br />teiten
Onze agenda: Informatieve lessen en cursussen
Lees meer

Uw startpagina is ingesteld om de vier meest recente artikelen uit de categorie-blog in een kolom weer te geven. Daarnaast zijn er links naar de 4 volgende oudere artikelen. U kunt deze aantallen wijzigen door, in uw sitebeheer - op het tabblad van de blog-, de instellingen van de opties te bewerken. Er is een link naar uw sitebeheer in het bovenste menu.

Gebruik, als u uw blogbericht wilt opsplitsen in twee delen -een inleiding en een afzonderlijke volledige pagina, de knop 'Lees meer' om een afbreking in te voegen.

Op de volledige pagina ziet u zowel de inleidende tekst als de rest van het artikel. U kunt, indien gewenst, de instellingen aanpassen om de inleiding te verbergen.

 

 

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind u in onze privacy policy.